Elèctrica Pintó SL
Elèctrica Pintó SL


Catalana de Perforacions i Elèctrica Pintó celebren el 50è aniversari dels seus inicis

El dia 4 de Maig de 2019, Catalana de Perforacions i Elèctrica Pintó han celebrat el 50è aniversari dels seus inicis en una festa que ha aplegat més de 400 persones a les instal·lacions que el Grup Aquacenter té a Santpedor.

Treballadors, col·laboradors i clients, entre d’altres, han pogut gaudir d’un dia per celebrar i agrair el passat, present i futur de les empreses del grup.
Entre els assistents, s’ha comptat amb la presència de la Honorable Sra. Àngels Chacón (Consellera d’Empresa i Coneixement), la Sra. Bàrbara Minoves (directora dels Serveis Territorials d’Empres i Coneixement a la Catalunya Central), l’Il·lustríssim Sr. Xavier Codina (alcalde de Santpedor), l’Il·lustríssim Sr. Agustí Comas (President del Consell Comarcal Bages), l’Il·lustríssim Sr. Eloi Hernàndez (alcalde de Fonollosa) i el Sr. David Bonvehí (president de PDECat i veí de Fonollosa).

L’acte ha donat el tret de sortida a les 10:30 del matí amb una jornada de portes obertes per les seves instal·lacions, on es podien visitar totes les oficines i naus del grup i veure diferents demostracions de les activitats que les empreses del grup duen a terme. A les 12:30 s’han realitzat els parlaments per part de les autoritats presents a l’acte, per Josep Casellas (un dels socis fundadors de PICABASAN que al llarg dels anys esdevindria Catalana de Perforacions) i per Esteve Pintó; fill de Josep Pintó (també soci fundador de PICABASAN), soci directiu de les empreses del grup i President de PIMEC Catalunya Central.

Seguidament, s’ha gaudit d’un aperitiu copiós amenitzat amb un audiovisual que ha recollit tota l’historia del grup i de les seves empreses des dels seus inicis. Finalment, l’entrada d’un pastís per tots els assistents ha donat pas a la cloenda de l’acte.

Des de Catalana de Perforacions, Elèctrica Pintó i la resta d’empreses del grup volem donar les gràcies a tots els que d’una forma o una altra heu fet possible aquest projecte que ha arribat als 50 anys de trajectòria i que encara el futur amb molta empenta i il·lusió. Moltes gràcies a tots!

  • GRUP AQUACENTERGRUP AQUACENTER
  • Parlament Josep CasellasParlament Josep Casellas
  • Parlament Esteve PintóParlament Esteve Pintó
  • Parlament Àngels ChacónParlament Àngels Chacón
  • 50è Aniversari50è Aniversari
  • Parlament Aleix PintóParlament Aleix Pintó
  • Catalana de Perforacions i Elèctrica Pintó celebren el 50è aniversari dels seus inicisCatalana de Perforacions i Elèctrica Pintó celebren el 50è aniversari dels seus inicis

Compartir a: