Elèctrica Pintó SL
Elèctrica Pintó SL
https://www.electricapinto.com/wp-content/uploads/2018/08/04_.png

Il·luminació
Natural

Llum natural i de qualitat com si estiguéssim a l'exterior

Mitjançant un sistema ideat per captar la llum de l’exterior, transportar-la mitjançant un conducte súper-reflectant i difondre la llum per il·luminar un espai interior, s’aconsegueix una il·luminació natural com si estiguéssim a l’exterior, inigualable amb cap sistema artificial d’il·luminació.

És possible crear espais de treball confortables i amb una il·luminació òptima amb llum natural, que es tradueix en una notable millora en la qualitat de vida i del treball que s’hi desenvolupa.

Alhora, el sistema està preparat per comptar amb diferents dispositius tals com una tira LED per disposar de llum quan no hi ha sol o durant la nit, sistemes de regulació de la llum i de modificació de la temperatura de color de la llum difosa.

Sistema Solatube

 

SOLATUBE®

Els sistemes d’il·luminació natural utilitzen tecnologies òptiques avançades per canalitzar la llum natural cap a l’interior de l’edifici, fàbrica, magatzem, vivenda… d’una forma brillant.

Des de la sortida de sol fins a la posta de sol, la llum del dia es capturada per un dom patentant i transferida a través del tub més reflectant del món. Les lents dels difusors dispersen uniformement la llum solar a tota la sala, creant un agradable espai amb llum natural difusa.

Solatube aconsegueix en la captació i transport de llum natural solar amb un reduït espai, optimitzar l’opció d’implementar plaques fotovoltaiques i plaques tèrmiques en les seves cobertes, teulades de manera conjunta.

La llum natural solar captada i transportada amb el sistema SOLATUBE a les zones il·luminades NO afecta la temperatura interior de naus industrials, oficines, cases, etc…

Gràcies a la llum natural en espais interiors, estalviarà en consum elèctric i minimitzarà l’impacte mediambiental.

 

Sistemes d’il·luminació natural dissenyats amb tecnologia passiva

Els sistemes d’il·luminació solar Solatube utilitzen tecnologia òptica passiva per reduir significativament els costos i el manteniment del sistema.

A diferència dels sistemes tubulars Solatube, els altres sistemes d’il·luminació natural depenen de les parts mòbils per aconseguir el rendiment òptim. Però una multitud de factors poden i faran que no funcioni correctament. Els components es trenquen, els interruptors deixen de funcionar i els components elèctrics redueixen significativament l’efectivitat del sistema. Els sistemes actius tampoc funcionen bé en dies ennuvolats, el que els fa pràcticament inútils fins que torna a aparèixer el sol.

Per això, la nostra tecnologia patentada Raybender® funciona de forma òptima des de qualsevol angle solar. Com a resultat, controla la llum solar de manera més efectiva que els sistemes amb tecnologia de seguiment actiu del sol. El mateix passa amb els sistemes Spectralight Infinity Tubing. No té parts mòbils i, no obstant això, transfereix la llum del dia de manera més eficient, oferint una millor reproducció del color que els sistemes actius, a causa de la naturalesa de la seva composició.

El resultat final és una àmplia gamma de solucions d’il·luminació natural comercial i domèstica assequibles i d’alt rendiment, que brinden la quantitat òptima de llum natural d’alta qualitat, tant en dies assolellats com en dies ennuvolats, pràcticament sense posta en marxa ni manteniment. Oferim una àmplia selecció de components, que permeten la personalització per satisfer les necessitats específiques d’il·luminació, les condicions del sostre i l’estètica de qualsevol espai. El lluernari tubular Solatube ofereix la major eficiència de transferència de llum (LTE), el manteniment de temperatura de color (CTM) més consistent i la millor relació de guany de llum-calor solar de qualsevol sistema d’il·luminació natural al mercat.

La fotometria i les exhaustives proves que s’han realitzat als productes Solatube, ofereixen al dissenyador i a l’usuari final tranquil·litat i garantia d’una experiència en il·luminació natural fiable i consistent.

Els sistemes Solatube poden ser complementats amb el dispositiu LED específic per conducte de llum solar per disposar de llum durant la nit i/o en intervals de poca llum solar.

 • Il·luminació IndustrialIl·luminació Industrial
 • SolaMasterSolaMaster
 • Instal·lació combinada amb fotovoltaicaInstal·lació combinada amb fotovoltaica
 • Il·luminació d'OficinesIl·luminació d'Oficines
 • Il·luminació de fàbriquesIl·luminació de fàbriques
 • SolaMasterSolaMaster
 • Dispositiu LEDDispositiu LED
 • Il·luminació natural amb fotovoltaicaIl·luminació natural amb fotovoltaica
 • Il·luminació de magatzemsIl·luminació de magatzems
 • SkyVaultSkyVault
 • Il·luminació d'OficinesIl·luminació d'Oficines
 DOCUMENTACIÓ